. . .
.
.
.
Nood aan advies in uw vermogensplanning of successieplanning?

Nood aan advies in uw vermogensplanning of successieplanning?

Auteur: fpb/donderdag 26 december 2013/Categorieën: algemeen, vermogensplanning

U bent zich bewust van het belang van uw vermogensplanning of successieplanning en u wenst zich dan ook niet zomaar neer te leggen bij de regeling van de successie die de wet voorziet.

U kan in bepaalde gevallen ingrijpen en bepaalde wijzigingen doorvoeren. Maar hiervoor heeft u nood aan professioneel en deskundig advies. Financieel Planburo bekijkt uw persoonlijke situatie en houdt rekening met tal van factoren zoals de bescherming van de langstlevende echtgenoot, een niet-wettelijke erfgenaam die ook een deel van uw nalatenschap krijgt, het fiscale aspect, en tal van andere factoren die voor u belangrijk zijn. Wij treffen wettelijke maatregelen waardoor uw erfgenamen later geen of veel minder successierechten moeten betalen.

Om uw successiefactuur te verlagen bent u bij Financieel Planburo te Veurne aan het juiste adres. Een ervaren team van specialisten staat u bij in uw vermogensplanning of successieplanning.
 

contacteer ons voor meer informatie

 

 

 

Print

Aantal keer bekeken (63961)/Reacties (0)

Reactie toevoegen

Name:
Email:
Reactie:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Reactie toevoegen
.
. . .
.
blijf op de hoogte van alle financieel nieuws & advies: volg ons op 
twitter.com/FAdviesburoFacebook - Financieel Adviesburo
.
.

uw vermogen, onze zorg

Als klant wilt u transparantie, een correcte dienstverlening en eerstelijnsadvies. Want het gaat over uw vermogen en uw toekomst. Én dat geeft u niet zomaar uit handen.

Uw plannen

We zetten daarom maximaal in op persoonlijke begeleiding en advies. Bij ons krijgt u geen standaardoplossingen. Wel gaan we voor een geïntegreerde aanpak die afgestemd is op úw plannen en úw verwachtingen.

Onze kennis

Ons team heeft een doorgedreven kennis en een jarenlange ervaring in de banksector (bank en verzekeringen), in de moderne beleggingsverzekeringen (Tak 21, Tak 23 en Tak 26) en in vermogensplanning (successieplanning, renteniersplanning, vastgoedoptimalisatie en begeleiding van bedrijfsleiders).

Op uw maat

Een mensenleven is onvoorspelbaar. Sleutelmomenten in uw leven vragen vaak om een andere financiële aanpak. Wij verbinden ons tot continuïteit in alle aspecten van onze dienstverlening. We sturen bij als het nodig is, geven nuchter advies en zetten woorden om in daden. Zo begeleiden we u naar een optimaal renderend vermogen.

ligging

Financieel Adviesburo is gelegen in het centrum van Veurne. Wij hebben klanten vanuit de hele regio: De Panne, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Diksmuide, Alveringem en Adinkerke. Kom gerust eens langs bij ons op kantoor of maak vrijblijvend een afspraak.

schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuws

.
. info@financieeladviesburo.be | powered by duotix |   Inloggen .