Bankieren

Praten over uw vermogen in alle openheid. Vertrouwen hebben dat uw vermogen in goede handen is. Weten dat we er voor u zijn. Op elk moment van de dag. Het is een uitdaging die ons elke dag inspireert.

U kent ons, wij kennen u

Praten over uw vermogen in alle openheid. Vertrouwen hebben dat uw vermogen in goede handen is. Weten dat we er voor u zijn. Het is een uitdaging die ons elke dag inspireert. Als zelfstandig en familiaal kantoor staan we stevig met onze voeten in de Veurnse aarde. Een duurzame en persoonlijke relatie met onze klanten staat voorop in alles wat we doen, samen met Fintro.

Een volledig bankpakket voor dagelijks bankieren

Uw rekening op tijd betalen? Meer financiële ademruimte door een kredietkaart? Uw financiën regelen waar en wanneer u maar wilt? Bankieren bij Fintro is kiezen voor eenvoud en transparantie. We zijn duidelijk over onze producten, geven helder en persoonlijk advies en streven naar een perfecte service.

Sparen of beleggen

Wilt u sparen of zoekt u een renderende belegging? Als klant van Fintro geniet u steeds van producten met mooie rentetarieven en een lage kost. Bij ons krijgt u geen ingewikkelde of risicovolle producten voorgeschoteld, wel zetten we in op duidelijke spaar- en beleggingsformules.

"Er bestaat voor kinderen geen betere manier om te leren omgaan met geld dan bloemen te verkopen op het strand."

Jan Smets, gouverneur Nationale Bank, bij opening van het vernieuwde Museum van de Nationale Bank van België
We geven u graag advies

Contacteer ons financieel adviesbureau vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak.