Vermogensplanning

U koestert wat u lief hebt en wilt u uw vermogen zo goed mogelijk organiseren, fiscaal optimaliseren en ook slim plannen. We bekijken uw situatie, uw prioriteiten en uw doelstellingen. We adviseren u graag.

Rentenieren, ook voor u

Hoeveel kapitaal heeft u nodig om te rentenieren? Hoeveel maandrente krijgt u uit een welbepaald kapitaal? Wat is de juiste strategie om te kunnen rentenieren? Rentenieren hoeft geen onbereikbare droom te zijn. We beschikken over specifieke software die ons toelaat te berekenen hoe u fiscaal en financieel zo voordelig mogelijk kan rentenieren. Uiteraard brengen we uw renteniersplan(nen) in overeenstemming met uw nalatenschap, zodat uw vermogen zonder successierechten kan overgaan naar uw nabestaanden.

Beleggingsverzekeringen

Tak 21, Tak 23, Tak 26, u heeft er ongetwijfeld al van gehoord. Maar wat is het precies? En hoe zit de vork juridisch en fiscaal in de steel? Hoe hoog is het rendement van een beleggingsverzekering? Beleggingsverzekeringen zijn ingewikkelde producten waar advies en een goede begeleiding essentieel zijn. Als onafhankelijk makelaar zijn we niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij. Hierdoor bieden we u het meest ruime aanbod van binnen- en buitenlandse beleggingsverzekeringen aan. Op basis van uw persoonlijke situatie gaan we de markt af en selecteren we het beste product. Hierbij primeert voor ons de fiscaliteit, de veiligheid, het rendement en de kostprijs. 

Interesse?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak.