. . .
.
.
.
Goens Verzekeringsburo en Financieel Adviesburo slaan de handen in elkaar.

Goens Verzekeringsburo en Financieel Adviesburo slaan de handen in elkaar.

Goens Verzekeringen is een verzekeringskantoor met naam en faam in Veurne. Het kantoor bestaat 62 jaar en werd opgericht door Gerard Goens, vader van Maria Goens. Onlangs gaf Maria de fakkel over aan Martine Vannoote en Filip De Fauw van Financieel Planburo, de ideale overnemers. Stap voor stap kwam de integratie tot stand. De namen en logo's werden op een sublieme manier op elkaar afgestemd zonder een opvallende ommezwaai. Goens Verzekeringsburo werd geboren en  wordt geïntegreerd in de nieuwe gebouwen van Financieel Adviesburo in de Ooststraat te Veurne.

vrijdag 22 januari 2016/Auteur: fpb/Aantal keer bekeken (2769)/Reacties (0)/
Categorieën: algemeenverzekeren
Een voordelige autolening bij Financieel Adviesburo Veurne!

Een voordelige autolening bij Financieel Adviesburo Veurne!

Het autosalon staat voor de deur en u overweegt een autolening aan te gaan. U bent natuurlijk op zoek naar een voordelige autofinanciering. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als ervaren kredietspecialist is  Financieel Adviesburo de beste keuze voor een autofinanciering op uw maat en dit aan een zeer aantrekkelijk tarief.

vrijdag 10 januari 2014/Auteur: fpb/Aantal keer bekeken (3907)/Reacties (0)/
Categorieën: bankieren
Nood aan advies in uw vermogensplanning of successieplanning?

Nood aan advies in uw vermogensplanning of successieplanning?

U bent zich bewust van het belang van uw vermogensplanning of successieplanning en u wenst zich dan ook niet zomaar neer te leggen bij de regeling van de successie die de wet voorziet.
donderdag 26 december 2013/Auteur: fpb/Aantal keer bekeken (63961)/Reacties (0)/
.
. . .
.
blijf op de hoogte van alle financieel nieuws & advies: volg ons op 
twitter.com/FAdviesburoFacebook - Financieel Adviesburo
.
.

uw vermogen, onze zorg

Als klant wilt u transparantie, een correcte dienstverlening en eerstelijnsadvies. Want het gaat over uw vermogen en uw toekomst. Én dat geeft u niet zomaar uit handen.

Uw plannen

We zetten daarom maximaal in op persoonlijke begeleiding en advies. Bij ons krijgt u geen standaardoplossingen. Wel gaan we voor een geïntegreerde aanpak die afgestemd is op úw plannen en úw verwachtingen.

Onze kennis

Ons team heeft een doorgedreven kennis en een jarenlange ervaring in de banksector (bank en verzekeringen), in de moderne beleggingsverzekeringen (Tak 21, Tak 23 en Tak 26) en in vermogensplanning (successieplanning, renteniersplanning, vastgoedoptimalisatie en begeleiding van bedrijfsleiders).

Op uw maat

Een mensenleven is onvoorspelbaar. Sleutelmomenten in uw leven vragen vaak om een andere financiële aanpak. Wij verbinden ons tot continuïteit in alle aspecten van onze dienstverlening. We sturen bij als het nodig is, geven nuchter advies en zetten woorden om in daden. Zo begeleiden we u naar een optimaal renderend vermogen.

ligging

Financieel Adviesburo is gelegen in het centrum van Veurne. Wij hebben klanten vanuit de hele regio: De Panne, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Diksmuide, Alveringem en Adinkerke. Kom gerust eens langs bij ons op kantoor of maak vrijblijvend een afspraak.

schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuws

.
. info@financieeladviesburo.be | powered by duotix |   Inloggen .