De ABR verzekering voor particulieren, een kant-en-klare oplossing voor problemen tijdens de bouw
07/05/2020

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Denk dan tijdig aan een ABR verzekering. Als verzekeringskantoor weten wij maar al te goed dat een bouwproces niet altijd probleemloos verloop. Diefstal op de werf, neerstorting van een muur op het aangrenzende huis tijdens de werken, ontevreden buren enz. Al deze factoren kunnen leiden tot vertragingen of zelfs stilleggen van de werf. Kortom, een aangepaste verzekering zorgt ervoor dat u met een gerust hart kan bouwen of verbouwen.

“De verzekering ABR of Alle Bouwplaatsrisico’s van Goens Verzekeringsburo dekt diefstal, vandalisme, waterschade, ontevreden buren die uw aansprakelijkheid in vraag stellen.”

Wat zijn de voorwaarden?

Verzekering ‘alle risico’s’
Van bij de start van de werken zijn uw gebouwen en uitrustingen (verwarming, keuken, enz.) gedekt tegen alle risico’s: diefstal, brand, ontploffing,... alsook tegen schade door natuurrampen.

Een vergoeding ongeacht de oorzaak
Heeft u problemen met de waterdichtheid, werd er een ontwerpfout gemaakt of eigen gebrek tijdens de werken? Ongeacht de oorzaak of fout wordt u vergoed voor de stoffelijke schade.

In stand houden van goede burenrelaties
Buren kunnen veel te verduren hebben tijdens de bouwwerken en kunnen al eens voor onaangename verrassingen komen te staan. Waterschade na een breuk in de leiding, een scheur in de gemeenschappelijke muur,… Uw burgerrechtelijke aansprakelijkheid is gedekt. 

Recht op bemiddeling bij conflict
Stel, het bestek werd niet gerespecteerd of door bepaalde onvoorziene omstandigheden lopen de werken vertraging, met een ABR verzekering doet u beroep op een bemiddelaar om uw rechten te doen gelden en worden de bemiddelingskosten gedekt.

Eenvoudig en snel

De eenmalig forfaitaire scherpe premie wordt bepaald op basis van een vereenvoudigde verzekeringsaanvraag. Binnen 24 uur na ontvangst van het ondertekende document bent u verzekerd en klaar om zonder zorgen te starten aan uw bouw- of renovatiewerken.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over de verzekering Alle Bouwplaatsrisico’s? Onze verzekeraars staan klaar om uw specifieke situatie te bespreken voor een oplossing op maat.