Uw hond en/of kat verzekeren? Kies voor de dierenverzekering van SantéVet.
11/03/2020

Wist u dat u uw kat en/of hond kan laten verzekeren? Wilt u weten wat er met deze honden- en kattenverzekering gedekt wordt, wat de kost is van deze verzekering, hoe de compensatie wordt uitbetaald en tot welke leeftijd het dier gewaarborgd is? De verzekeringsmakelaars van Goens Verzekeringsburo geven u graag een antwoord op al uw vragen.

De gezondheidsverzekering voor honden en katten, SantéVet vergoedt uw dierenartskosten

Uw hond en/of kat wordt meer en meer gezien als een volwaardig lid van het gezin. U wilt hem of haar de best mogelijke zorg bieden zodat uw trouwe metgezel in optimale gezondheid verkeert. Ziekte, een ongeval, een operatie of routinebezoek kunnen al snel een hoge financiële last worden. Een honden- of kattenverzekering van SantéVet kan 50% tot 90% van uw dierenartskosten dekken, afhankelijk van de aandoening, de leeftijd en het ras. 

“Simpel, doeltreffend en gemoedsrust voor zowel het baasje als het dier!”

Formules afhankelijk van uw behoeften en de behoeften van uw huisdier

U heeft de keuze tussen de verzekeringsformules light, comfort en premium. Afhankelijk van het niveau dat u kiest krijgt u een terugbetaling van 50%, 70% of 90% van uw dierenartsrekening met een maximum bedrag van €1100, €1500 of €2200 per jaar. Een dekking van de kosten geldt bij ongelukken, ziektes en operaties (consulten, onderzoeken, medicijnen en chirurgie).

LIGHTCONFORTPREMIUM
Vergoeding50%70%90%
Jaarlijkse vrijstelling20 €40 €60 €
Jaarlijks plafond1100 €1500 €2200 €
Preventieve zorgen20€30€80€
De leeftijd van het dier bepaalt de verzekeringsmogelijkheid

Afhankelijk van de leeftijd is het mogelijk om een huisdier te verzekeren. Zo kunnen honden vanaf 2 maanden tot voor zijn/haar 7e verjaardag verzekerd worden. Bij sommige rassen is de maximum leeftijd voor de 5e verjaardag. Bij katten geldt de mogelijkheid om een kattenverzekering af te sluiten vanaf 2 maanden tot voor zijn/haar 8e verjaardag. Eens uw kat of hond verzekerd is, geldt de verzekering gedurende hun hele leven. Er staat dus geen leeftijdslimiet op de gezondheidsverzekering op voorwaarde dat het contract telkens verlengd wordt.

Hoe werkt een hondenverzekering of kattenverzekering bij SantéVet?

Stel, uw hond of kat heeft zich verwond en u gaat naar een dierenarts. De dierenarts constateert dat een operatie noodzakelijk is. Dankzij de gekozen formule en uw maandelijkse contributie krijgt u deels de operatiekosten terugbetaald. U laat het zorgformulier invullen door de dierenarts, stuurt het op naar SantéVet en ontvangt uw tergbetaling via overschrijving op uw bankrekening.

Download de infofiche

Voor alle antwoorden op uw vragen en welke kosten al dan niet gedekt worden, download deze ifofiche en ontdek wat de dierenverzekering voor honden en katten nog meer te beiden heeft.

Heeft u vragen of wilt u meer te weten komen over deze dierenverzekering?

Maak een afspraak met ons verzekeringskantoor. Onze verzekeraars helpen u graag verder.