De DKV Medi-Card®, uw hospitalisatiekosten snel en efficiënt geregeld.
26/08/2019

Betalen in ziekenhuizen was nog nooit zo gemakkelijk. De Medi-Card is het unieke derdebetalerssyteem van DKV en biedt tal van voordelen. 

U geneest, DKV betaalt.

Een DKV hospitalisatieverzekering dekt uw hospitalisatiekosten, de DKV Medi-Card betaalt uw hospitalisatiekosten. Als u een ziekenhuis kiest die Medi-Card aanvaardt, hoeft u geen voorschotten meer te betalen bij hospitalisatie en wordt de administratie tot een absoluut minimum herleid.

Hoe werkt de DKV Medi-Card?

De Medi-Card is uw betaalmiddel voor hospitalisatiekosten in België. Het enige wat u hoeft te doen is de Medi-Card afgeven bij het inschrijven en uw DKV verzekeraar regelt de betaling rechtstreeks met het ziekenhuis.

“Met een DKV Medi-Card verminderen uw administratieve taken en kan u focussen op wat echt belangrijk is: een snel herstel.”

Niet enkel in ziekenhuizen, maar ook bij de aankoop van medicatie kan de Medi-Card door uw apotheker gebruikt worden voor de digitale verzending van uw apothekersbriefjes naar DKV. In combinatie met een DKV hospitalisatieverzekering maakt de Medi-Card het gemakkelijk om een snelle terugbetaling te krijgen van uw voorgeschreven geneesmiddelen. 

Waar kan u met de DKV Medi-Card terecht?

Ontdek de lijst aan ziekenhuizen waar u met uw DKV Medi-Card terecht kan.

Wenst u meer uitleg over de DKV Medi-Card of heeft u vragen over de DKV hospitalisatieverzekering?

Verzekeringskantoor Goens Verzekeringsburo helpt u financiële risico’s te beperken bij geneeskundige ingrepen.