Kracht van de verzekeringsmakelaar: maatwerk voor elke klant
20/10/2023

Bijna nergens anders worden verzekeringsmakelaars zo vaak ingezet als in België. In 2021 boekten verzekeraars meer dan de helft van hun omzet (29 miljard euro) via onafhankelijke verzekeringsmakelaars zoals Goens Verzekeringsburo. Dit weerspiegelt het vertrouwen dat klanten hebben in onze capaciteit om oplossingen op maat te bieden die aansluiten bij elke unieke verzekeringsvraag.

De wereld van verzekeringen is vaak zeer complex. Er zijn heel wat opties, gemakkelijk om door de bomen het bos niet meer te zien. Reken daarom op verzekeringsmakelaars om jou financiële zekerheid te bezorgen. Maatwerk leveren voor elke verzekeringsvraag, dat is onze belangrijkste troef.

Samenwerking met nicheverzekeraars

In plaats van te vertrouwen op een one-size-fits-all aanpak, hebben wij als makelaar toegang tot een breed scala aan verzekeringsproducten die zijn ontworpen voor verschillende situaties. Hierdoor kunnen we een uitgebreid aanbod aan oplossingen aanbieden die rekening houden met elke unieke eis van elke klant.

Persoonlijke betrokkenheid

In een tijdperk waarin digitalisering zich stevig heeft doorgezet, zetten wij ons nog steeds hard in om betrokkenheid te tonen en toegankelijk te zijn voor klanten. De deuren bij Goens Verzekeringsburo staan altijd open voor een koffie en een babbel. Want we begrijpen dat het cruciaal is dat onze klanten altijd iemand hebben om op terug te vallen - een professional die bereikbaar is en oprecht wil helpen. Natuurlijk zijn wij ook steeds digitaal beschikbaar.

"Bij ons draait alles om maatwerk en het vinden van de meest geschikte oplossing."

Diepgaande analyse voor juiste risicomanagement

Als verzekeringsmakelaars gaan we veel verder dan alleen polissen afsluiten. Onze rol als risicomanagers betekent dat we de tijd nemen om de specifieke behoeften van onze klanten te analyseren.

In plaats van simpelweg producten aan te bieden, start elk verzekeringsverhaal bij de klant zelf. We analyseren de situatie, identificeren zijn noden en zoeken de verzekeringsoplossing die het beste past bij zijn eisen. Dit betekent dat we niet beperkt zijn tot het aanbod van slechts één verzekeringsmaatschappij.

“Onze toegevoegde waarde zit in het individueel kunnen analyseren van elke situatie en een oplossing op maat te bieden.”

Het belang van onafhankelijkheid

Een van de grootste voordelen van het werken met een verzekeringsmakelaar is onze onafhankelijkheid. In tegenstelling tot sommige financiële instellingen, die vaak alleen hun eigen producten kunnen aanbieden, hebben wij toegang tot het aanbod van verschillende maatschappijen. Dit stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van de beste verzekeringsproducten die beschikbaar zijn. Bij ons draait alles om maatwerk en het vinden van de meest geschikte oplossing.

Klaar om jouw financiële zekerheid op maat te regelen?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Goens Verzekeringsburo je kan helpen. Samen bouwen we aan een verzekeringsoplossing die perfect bij je past.