Ontdek de nieuwe Motorbike-bijstand
04/05/2023

Recent hebben we een nieuw verzekeringsproduct toegevoegd aan ons aanbod. Zo kun je nu genieten van de Motorbike: pechverheling voor kleine, gemotoriseerde (land)voertuigen van 50 CC of meer. In dit bericht lees je alle details.

Scooters, elektrische fietsen en bromfietsen

De Motorbike is een verzekering die ingezet kan worden door bestuurders van kleine, gemotoriseerde voertuigen. De volgende tweewielers/driewielers vallen onder deze benaming: scooters, elektrische fietsen, bromfietsen, motorfietsen etc. Twijfel je of jouw vervoersmiddel onder deze koepel valt? Neem contact op met jouw verzekeringsadviseur bij Goens Verzekeringsburo

Waar biedt de verzekering hulpverlening?

Met dit nieuw verzekeringsproduct kun jij rekenen op een uitgebreide ondersteuning. Je ontvangt pechverhelping en takeling van je voertuig in gevallen als panne, een ongeval of diefstal. Ook een defecte batterij, na tanken van de verkeerde brandstof of een lekke band vallen onder de Motorbike-verzekering. Dit alles standaard binnen België.

Motorbike verzorgt ook de begeleiding van medereizigers en vergoeding wordt voorzien vanaf het voertuig tot aan de woonplaats. Hier krijg je ook begeleiding bij vervoer van bagage richting het thuisfront/gewenste locatie en ev. huisdieren.

Inbegrip van psychologische ondersteuning

Iets nieuws wat binnen de Motorbike-bijstand wordt voorzien, is wanneer een ongeval zou plaatsvinden, je ook kan rekenen op ev. psychologische bijstand en fysiotherapie. We verzekeren je een terugkeer naar huis bij rijongeschiktheid en bieden hulp bij aankoop van vervangende bagagecontainers na een ongeval. De verzekering komt met inbegrip van juridisch advies.

Verschillende opties voor uitbreiding

Je kunt ervoor kiezen om het gedekte gebied te gaan uitbreiden. Zo kan de Motorbike ook buiten België gebruikt worden, inclusief bescherming van voertuig en passagiers. Dit zowel voor buurlanden enerzijds of anderzijds meer uitgebreid met inbegrip van heel Europa.

Er zijn ook drie opties mocht er nood zijn aan een vervangwagen: vervangwagen van max. categorie B, vervangwagen Plus met wagen max. categorie D of via een hoger bedrag mogelijkheid voorzien om de reis in het buitenland verder te zetten.

Interesse in de verzekering Motorbike?

Contacteer Goens Verzekeringsburo en we bekijken graag samen de mogelijkheden van een bijstand op maat.