. . .
.
.
.

Sparen of beleggen

Wilt u sparen of zoekt u een renderende belegging? Als klant van Record Bank geniet u steeds van producten met mooie rentetarieven en een lage kost.

Bij ons krijgt u geen ingewikkelde of risicovolle producten voorgeschoteld, wel zetten we in op 100% veilige spaar- en beleggingsformules.

een leven lang zekerheid

Is uw huis aan een grondige renovatie toe? Wordt u geconfronteerd met onvoorziene uitgaven? Of wilt u investeren om de productiviteit van uw firma te verbeteren?

We bekijken uw dossier vanuit uw persoonlijke situatie en houden rekening met uw specifieke behoeftes. Zo krijgt u steeds de lening die bij u past.

.
. . .
.
blijf op de hoogte van alle financieel nieuws & advies: volg ons op 
twitter.com/FAdviesburoFacebook - Financieel Adviesburo
.
.

uw vermogen, onze zorg

Als klant wilt u transparantie, een correcte dienstverlening en eerstelijnsadvies. Want het gaat over uw vermogen en uw toekomst. Én dat geeft u niet zomaar uit handen.

Uw plannen

We zetten daarom maximaal in op persoonlijke begeleiding en advies. Bij ons krijgt u geen standaardoplossingen. Wel gaan we voor een geïntegreerde aanpak die afgestemd is op úw plannen en úw verwachtingen.

Onze kennis

Ons team heeft een doorgedreven kennis en een jarenlange ervaring in de banksector.

Op uw maat

Een mensenleven is onvoorspelbaar. Sleutelmomenten in uw leven vragen vaak om een andere financiële aanpak. Wij verbinden ons tot continuïteit in alle aspecten van onze dienstverlening. We sturen bij als het nodig is, geven nuchter advies en zetten woorden om in daden. Zo begeleiden we u naar een optimaal renderend vermogen.

ligging

Financieel Adviesburo is gelegen in het centrum van Veurne. Wij hebben klanten vanuit de hele regio: De Panne, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Diksmuide, Alveringem en Adinkerke. Kom gerust eens langs bij ons op kantoor of maak vrijblijvend een afspraak.

schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuws

.
. info@financieeladviesburo.be | powered by duotix |   Inloggen .