Hoe kan ik geld besparen aan de hand van mijn verzekeringen?
09/06/2021

Er bestaan zoveel verzekeringen, dat het soms moeilijk is om het bos door de bomen te zien. Heel wat mensen sluiten dan ook verzekeringen af zonder ze in detail te bekijken en denken er niet aan om deze af en toe eens te herzien. Jammer, want het kan u nochtans een hoop geld besparen. Misschien is uw persoonlijke gezinssituatie wel veranderd, of uw professionele werkomstandigheden. En dan hebben we het nog niet over de veranderingen binnen de verzekeringswereld zelf. In deze blog geven we enkele tips om verstandig om te gaan met uw verzekeringen en zo geld te besparen. 

Vergelijk uw verzekeringen op regelmatige basis

Onze eerste tip is een no-brainer: bekijk en vergelijk uw verzekeringen jaarlijks. Zo bent u zeker dat uw verzekeringen u de beste bescherming aan de beste prijs bieden. Bij Goens Verzekeringsbureau helpen we u graag een handje bij het bepalen van het juiste verzekeringspakket. 

Kies voor een verzekeringspakket op maat

Sluit niet zomaar verzekeringen af, maar kies voor een weloverwogen verzekeringspakket op maat. Wanneer u meerder verzekeringen in één pakket bundelt, kunt u namelijk meestal van een mooie korting tot wel 10 % genieten. Daarnaast heeft u zo ook een mooi overzicht van alle waarborgen en premies, waardoor u gemakkelijker dubbele verzekeringsdekkingen vermijdt. 

Wilt u graag samen even uw verzekeringen overlopen?

Of wenst u meer informatie over verzekeringen op maat? Onze verzekeringsspecialisten staan vol enthousiasme voor u klaar.