DKV biedt naast hospitalisatieverzekering ook bescherming bij ambulante kosten, tandzorg en meer.
12/08/2019

De geneeskunde in België staat hoog aangeschreven. Straf opgeleide dokters, chirurgen en tandartsen staan klaar met de best mogelijke zorg. Het prijskaartje bij geneeskundige ingrepen kan wel eens hoog oplopen. DKV maakt goed verzekerd zijn toegankelijk en helpt uw financiële risico te drukken.

Kiezen voor DKV is kiezen voor toegankelijkheid

Als het om uw gezondheid gaat en die van uw gezin, dan wilt u geen compromissen sluiten. DKV wil dit ook niet, daarom geniet u dankzij deze hospitalisatieverzekering op de beste zorgen bij hospitalisatie, kan je rekenen op bescherming bij ambulante kosten buiten hospitalisatie, tandzorg, niet-medische zorg en inkomensverlies. Kortom, een gedekt totaalpakket.

Een optimale hospitalisatieverzekering

Geruststelling vindt u in de hospitalisatieverzekering van DKV zowel voor een ziekenhuisopname als dagopname. Afhankelijk van de gekozen verzekering geniet u van een optimale terugbetaling van de hospitalisatiekosten in een één- of meerpersoonskamer, worden uw medische kosten voor en na uw hospitalisatie terugbetaald en bent u eveneens gedekt voor zware ziekten. 

 “De beste bescherming genieten, tegelijkertijd uw financiële risico’s beperken en dit alles binnen uw budget, het is mogelijk dankzij de DKV hospitalisatieverzekering.”

Verzekerd voor medische kosten met een ambulante verzekering

Dankzij de ambulante verzekering bent u gedurende 365 dagen verzekerd voor medische kosten (raadplegingen, brilglazen of contactlenzen, …) en geneesmiddelen, ook zonder hospitalisatie. Verder vallen hier ook alternatieve vormen van geneeskunde onder (homeopathie, acupunctuur, osteopathie en chiropraxie). U ziet, medische kosten waarvoor de wettelijke ziekteverzekering niet tussenkomt kunnen gedekt worden door de ambulante verzekering van DKV.

Een mooi gebit dankzij de tandzorg verzekering

Een verzorgd en mooi gebit draagt bij aan een goede gezondheid. Sommige behandelingen kunnen een grote hap uit uw budget zijn. Kiest u voor een DKV verzekering dan voorziet DKV een extra terugbetaling bovenop de tussenkomst van de wettelijke ziekteverzekering. Dit voor raadplegingen bij de tandarts, orthodontische en paradontale behandelingen en tandprothesen.

Welke verzekering of categorie kiest u nu best?

Vraag ons advies, de verzekeraars van verzekeringskantoor Goens Verzekeringsburo helpen u graag verder.