Jaarlijks een beperkt aantal kilometers achter het stuur? Vraag uw extra korting!
18/06/2019

U beschikt over een wagen, maar u kruipt niet vaak achter het stuur om u te verplaatsen. U woont vlakbij uw werk, neemt vaak de fiets of het openbaar vervoer,  gewoon omdat u niet graag met de wagen rijdt of omdat u denkt aan het milieu, … Heeft u er wel eens bij stil gestaan dat een extra korting in dat geval wel eens een uitstekende oplossing is?

Waarom deze extra korting?

Een kilometerverzekering of kilometerbeperking is een autoverzekering waarvan de premie afhankelijk is van het aantal kilometers die de verzekeringsnemer vooraf inschat te rijden met de wagen, dit over één jaar.

Wanneer heeft u recht op een kilometerbeperking?

Hoe beperkter het aantal kilometers per jaar, hoe lager uw premie zal zijn. U kan genieten van deze premiekorting op de waarborgen BA of BA & Materiële Schade dewelke afhankelijk is van de kilometers die u met uw wagen aflegt. Rijdt u jaarlijks minder dan 10.000 kilometer dan ontvangt u een premie van 10%. Tot een maximum van 5.000 kilometer in een jaar mag u genieten van een premiekorting van maar liefst 15%.

“Met een kilometerbeperking geldt: hoe minder u rijdt, hoe meer u bespaart. Eén en al voordelen dus als u niet vaak de wagen neemt.”

Wat als u meer of minder kilometers rijdt dan u heeft aangegeven?

Reed u meer of minder kilometers dan verwacht, dan houden wij hier ook rekening mee. We leggen u graag de details uit van deze kilometervergoeding. Contacteer ons vrijblijvend.

Komt u misschien in aanmerking voor een kilometerkorting?

Goens Verzekeringsburo helpt u graag verder.