Met een gerust gemoed uw reis plannen? Sluit een annulatieverzekering af!
13/06/2019

Alle checkboxen van uw to-do-list staan aangevinkt, maar u bent er hoogstwaarschijnlijk ééntje vergeten… een belangrijke wel te verstaan. We wensen het niemand toe maar u weet nooit dat u door omstandigheden niet op reis kan vertrekken of op uw reis een onvoorzien tegenslag tegenkomt. Goens Verzekeringsburo zet samen met u de laatste box op de lijst. Annulatieverzekering, check!

Waarom een annulatieverzekering?

Een reis betekent een niet te onderschatten financiële uitgave. Een annulatieverzekering biedt u financiële bescherming bij onvoorziene omstandigheden die u beletten op reis te vertrekken of u verplichten uw reis stop te zetten. 

Sluit u een annulatieverzekering af, dan mag u verwachten dat deze verzekering de annulering van uw reis dekt en de reeds gemaakte kosten (voorschot of totale reiskost) terugbetaalt van zowel de verzekeringsnemer als alle gezinsleden. 

Europ Assistance, reisbijstand overal ter wereld.

Europ Assistance biedt u reisbijstand, waar u ook bent, en voorziet verschillende formules naargelang uw wensen. Zo zijn de tijdelijke annuleringsformules gelinkt aan een specifieke reis en de jaarformules dekken al uw reizen die u maakt gedurende het hele jaar.

“Europ Assistance brengt u van nood tot opluchting, op elk moment en op gelijk welke plaats in de wereld.”

Voor welke annulatieverzekering gaat u?

Let wel op, niet alle annulatieverzekeringen zijn gelijkwaardig. Sommige bieden slechts bescherming bij een klein aantal gebeurtenissen, andere beperken heel sterk de maximumbedragen van hun tussenkomsten. Gelukkig is er Europ Assistance. Met zijn NoGo verzekeringen ziet deze verzekeringsmaatschappij het anders. Dat is dan ook de reden waarom deze reisverzekering meermaals de Decavi Prijs als ‘beste reisannuleringsverzekering’ in de wacht sleept. 

Vragen over welke reisbijstandsverzekering bij u past of u wenst een Europ Assistance verzekering af te sluiten?

Vraag uw annuleringsverzekering aan bij Goens Verzekeringsburo en start 100% zen, in alle veiligheid en volledig verzekerd aan uw reis.