. . .
.
.
.

Vastgoedplanning

Hoe past vastgoed binnen uw beleggingsportefeuille? Wat zijn fiscaal de meest voordelige wegen? Welk rendement mag u verwachten van uw vastgoedbelegging?

De aankoop van vastgoed is vaak een ingewikkelde aangelegenheid. U streeft immers naar het hoogste rendement en het grootste fiscale voordeel.

Door in te zetten op een strategische vastgoedplanning zorgt u ervoor dat u probleemloos vastgoed kunt verwerven én vererven. Wij berekenen altijd het beste evenwicht tussen eigen en vreemd vermogen zodat u zowel op fiscaal vlak als op vlak van rendement steeds voor de beste weg kiest. We houden hierbij rekening met uw eigen situatie op vlak van personenbelasting en houden steeds een opening voor successieplanning.

beleggingsverzekeringen

Tak 21, Tak 23, Tak 26: u heeft er ongetwijfeld al van gehoord. Maar wat is het precies? En hoe zit de vork juridisch en fiscaal in de steel? Hoe hoog is het rendement van een beleggingsverzekering?

Beleggingsverzekeringen zijn ingewikkelde producten waar advies en een goede begeleiding essentieel zijn.

Als onafhankelijk makelaar zijn we niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij. Hierdoor bieden we u het meest ruime aanbod van binnen- en buitenlandse beleggingsverzekeringen aan. Op basis van uw persoonlijke situatie gaan we de markt af en selecteren we het beste product. Hierbij primeert voor ons de fiscaliteit, de veiligheid, het rendement en de kostprijs.

.
. . .
.
blijf op de hoogte van alle financieel nieuws & advies: volg ons op 
twitter.com/FAdviesburoFacebook - Financieel Adviesburo
.
.

uw vermogen, onze zorg

Als klant wilt u transparantie, een correcte dienstverlening en eerstelijnsadvies. Want het gaat over uw vermogen en uw toekomst. Én dat geeft u niet zomaar uit handen.

Uw plannen

We zetten daarom maximaal in op persoonlijke begeleiding en advies. Bij ons krijgt u geen standaardoplossingen. Wel gaan we voor een geïntegreerde aanpak die afgestemd is op úw plannen en úw verwachtingen.

Onze kennis

Ons team heeft een doorgedreven kennis en een jarenlange ervaring in vermogensplanning (successieplanning, renteniersplanning, vastgoedoptimalisatie en begeleiding van bedrijfsleiders) en in de moderne beleggingsverzekeringen (Tak 21, Tak 23 en Tak 26).

Op uw maat

Een mensenleven is onvoorspelbaar. Sleutelmomenten in uw leven vragen vaak om een andere financiële aanpak. Wij verbinden ons tot continuïteit in alle aspecten van onze dienstverlening. We sturen bij als het nodig is, geven nuchter advies en zetten woorden om in daden. Zo begeleiden we u naar een optimaal renderend vermogen.

ligging

Financieel Adviesburo is gelegen in het centrum van Veurne. Wij hebben klanten vanuit de hele regio: De Panne, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Diksmuide, Alveringem en Adinkerke. Kom gerust eens langs bij ons op kantoor of maak vrijblijvend een afspraak.

schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuws

.
. info@financieeladviesburo.be | powered by duotix |   Inloggen .