. . .
.
.
.
Goens Verzekeringsburo en Financieel Adviesburo slaan de handen in elkaar.

Goens Verzekeringsburo en Financieel Adviesburo slaan de handen in elkaar.

Auteur: fpb/vrijdag 22 januari 2016/Categorieën: algemeen, verzekeren

Goens Verzekeringen is een verzekeringskantoor met naam en faam in Veurne. Het kantoor bestaat 62 jaar en werd opgericht door Gerard Goens, vader van Maria Goens. Onlangs gaf Maria de fakkel over aan Martine Vannoote en Filip De Fauw van Financieel Planburo, de ideale overnemers. Stap voor stap kwam de integratie tot stand. De namen en logo's werden op een sublieme manier op elkaar afgestemd zonder een opvallende ommezwaai. Goens Verzekeringsburo werd geboren en  wordt geïntegreerd in de nieuwe gebouwen van Financieel Adviesburo in de Ooststraat te Veurne.

onze troeven

  • verzekeringen aan de beste voorwaarden en de scherpste tarieven
  • opvolging van uw dossier
  • professioneel advies
  • vlotte bereikbaarheid en correct schadebeheer
Een professioneel team staat voor u klaar om u wegwijs te maken in deze complexe verzekeringswereld. Kom dus gerust eens langs bij ons op kantoor te Veurne of contacteer ons vrijblijvend voor een gratis offerte.

Tot binnenkort!
 

contacteer ons

 

 

 

Print

Aantal keer bekeken (2769)/Reacties (0)

Reactie toevoegen

Name:
Email:
Reactie:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Reactie toevoegen
.
. . .
.
blijf op de hoogte van alle financieel nieuws & advies: volg ons op 
twitter.com/FAdviesburoFacebook - Financieel Adviesburo
.
.

uw vermogen, onze zorg

Als klant wilt u transparantie, een correcte dienstverlening en eerstelijnsadvies. Want het gaat over uw vermogen en uw toekomst. Én dat geeft u niet zomaar uit handen.

Uw plannen

We zetten daarom maximaal in op persoonlijke begeleiding en advies. Bij ons krijgt u geen standaardoplossingen. Wel gaan we voor een geïntegreerde aanpak die afgestemd is op úw plannen en úw verwachtingen.

Onze kennis

Ons team heeft een doorgedreven kennis en een jarenlange ervaring in de banksector (bank en verzekeringen), in de moderne beleggingsverzekeringen (Tak 21, Tak 23 en Tak 26) en in vermogensplanning (successieplanning, renteniersplanning, vastgoedoptimalisatie en begeleiding van bedrijfsleiders).

Op uw maat

Een mensenleven is onvoorspelbaar. Sleutelmomenten in uw leven vragen vaak om een andere financiële aanpak. Wij verbinden ons tot continuïteit in alle aspecten van onze dienstverlening. We sturen bij als het nodig is, geven nuchter advies en zetten woorden om in daden. Zo begeleiden we u naar een optimaal renderend vermogen.

ligging

Financieel Adviesburo is gelegen in het centrum van Veurne. Wij hebben klanten vanuit de hele regio: De Panne, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Diksmuide, Alveringem en Adinkerke. Kom gerust eens langs bij ons op kantoor of maak vrijblijvend een afspraak.

schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuws

.
. info@financieeladviesburo.be | powered by duotix |   Inloggen .