. . .
.
.
.
Een voordelige autolening bij Financieel Adviesburo Veurne!

Een voordelige autolening bij Financieel Adviesburo Veurne!

Auteur: fpb/vrijdag 10 januari 2014/Categorieën: bankieren

Het autosalon staat voor de deur en u overweegt een autolening aan te gaan. U bent natuurlijk op zoek naar een voordelige autofinanciering. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als ervaren kredietspecialist is Financieel Adviesburo de beste keuze voor een autofinanciering op uw maat en dit aan een zeer aantrekkelijk tarief.
 

Tips en advies

  1. De meeste autofinancieringen zijn leningen op afbetaling. De terugbetaling gebeurt via maandelijkse aflossingen. Het bedrag hangt af van het geleende bedrag, de looptijd en de intrestvoet.
  2. Kies voor een autolening of verkoop op afbetaling: een lening op afbetaling sluit u onafhankelijk van de aankoop van uw auto af. In tegenstelling tot de verkoop op afbetaling is deze gelinkt aan uw aankoop. Volgens de wet moet u bij een verkoop op afbetaling een voorschot van 15% betalen. Als u genoeg spaargeld hebt, is die oplossing waarschijnlijk goedkoper. Als u niet de volledige som moet lenen, betaalt u ook minder intresten.
  3. Jaarlijkse kostenpercentages: een eerste element om leningen te vergelijken is het jaarlijks kostenpercentage of JKP. Dit wordt berekend volgens een wiskundige formule. Het moet verplicht vermeld worden in elk kredietvoorstel. Het JKP bevat niet alleen de intrestvoet, maar ook alle kosten van uw krediet (dossier-, beheers- , verzekeringskosten, enz.). Dankzij die standaardisering vergelijkt u gemakkelijk verschillende offertes.
  4. Niet enkel het JKP is van belang, de looptijd speelt ook een rol. De intrestvoet mag dan wel lager zijn, maar als de looptijd langer is, betaalt u globaal gezien misschien meer intresten terug. Daarom moet u de totale kostprijs van uw krediet bekijken. Dat is het verschil tussen de som die u leent en het totaal van de maandelijkse terugbetalingen.
  5. Heeft u reeds gehoord van een ballonkrediet? Het principe van een ballonkrediet is dat de laatste aflossing van uw krediet, ‘ballon’ genoemd, groter is dan de andere maandelijkse aflossingen. Die formule kan interessant zijn, als u uw auto wilt verkopen op het einde van de looptijd van uw krediet. Het bedrag dat u van de verkoop krijgt, dient dan voor de betaling van de ‘ballon’. Nadeel van die formule: de betaalde intresten liggen hoger, omdat u het grootste deel van het krediet pas op het einde terugbetaalt. Sluit zo’n formule alleen af, als u zeker bent dat u op het afgesproken moment over het nodige bedrag beschikt.
     

Voordelen

Wij bieden u tal van voordelen:

  • Voor zowel een nieuwe wagen, met financiering tot 100%, als een tweedehandswagen tot 3 jaar krijgt u bij ons een voordelig tarief
  • Indien u regelmatig van wagen wil veranderen, berekenen wij voor u de aangepaste formule met lagere maandaflossingen
  • Of u kan opteren voor een langere looptijd of hogere bedragen en er alle opties van uw dromen mee financieren!
kom gerust eens langs bij ons op kantoor, gelegen in de Ooststraat 54 te Veurne. Wij maken voor u vrijblijvend een simulatie van uw autofinanciering afgestemd op uw wensen!
 

contacteer ons

 

 

 

 


Print

Aantal keer bekeken (3907)/Reacties (0)

Reactie toevoegen

Name:
Email:
Reactie:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Reactie toevoegen
.
. . .
.
blijf op de hoogte van alle financieel nieuws & advies: volg ons op 
twitter.com/FAdviesburoFacebook - Financieel Adviesburo
.
.

uw vermogen, onze zorg

Als klant wilt u transparantie, een correcte dienstverlening en eerstelijnsadvies. Want het gaat over uw vermogen en uw toekomst. Én dat geeft u niet zomaar uit handen.

Uw plannen

We zetten daarom maximaal in op persoonlijke begeleiding en advies. Bij ons krijgt u geen standaardoplossingen. Wel gaan we voor een geïntegreerde aanpak die afgestemd is op úw plannen en úw verwachtingen.

Onze kennis

Ons team heeft een doorgedreven kennis en een jarenlange ervaring in de banksector (bank en verzekeringen), in de moderne beleggingsverzekeringen (Tak 21, Tak 23 en Tak 26) en in vermogensplanning (successieplanning, renteniersplanning, vastgoedoptimalisatie en begeleiding van bedrijfsleiders).

Op uw maat

Een mensenleven is onvoorspelbaar. Sleutelmomenten in uw leven vragen vaak om een andere financiële aanpak. Wij verbinden ons tot continuïteit in alle aspecten van onze dienstverlening. We sturen bij als het nodig is, geven nuchter advies en zetten woorden om in daden. Zo begeleiden we u naar een optimaal renderend vermogen.

ligging

Financieel Adviesburo is gelegen in het centrum van Veurne. Wij hebben klanten vanuit de hele regio: De Panne, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Diksmuide, Alveringem en Adinkerke. Kom gerust eens langs bij ons op kantoor of maak vrijblijvend een afspraak.

schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle nieuws

.
. info@financieeladviesburo.be | powered by duotix |   Inloggen .